Verzend methoden

Verzending
Indien u ervoor hebt gekozen om de bestelling af te halen, kunt u de producten contant afrekenen. 

Indien u heeft gekozen voor overschrijving, PayPal of iDEAL, sturen we uw bestelling via PostNL naar u toe zodra het geld is bijgeschreven. 

Gewoonlijk is dit door middel van een pakket, maar als de bestelling door de brievenbus past, kunnen wij het tevens in een envelop versturen (goed verpakt). 

De leveringstermijn is 1-3 werkdagen. Mocht uw product niet op voorraad zijn, kan hiervan worden afgeweken en informeren wij u hierover per mail. Indien de levertertijd voor u te lang is, kunt u de bestelling alsnog (kostenloos) annuleren en wordt de eventuele vooruitbetaling teruggestort op uw rekening. 

De verzending is in principe altijd voor uw eigen risico. Wij doen er echter alles aan om uw bestelling zeer zorgvuldig in te pakken en zo goed mogelijk te laten verzenden. Wij hebben daarom gekozen voor PostNL als leverancier van onze bestellingen. 

Uiteraard laten wij u per mail weten wanneer uw pakket verzonden is. 
Brievenbuspost is € 3,00 
Pakket standaard verzending PostNL is € 6.95 (tot 10 kg)
Bij bestellingen vanaf € 40,00 zijn de verzendkosten voor rekening van Schoonheidssalon e Fuente.

Retourneren 
Als u niet tevreden bent over uw bestelling, kunt u deze binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Neem dan s.v.p. hierover zo spoedig mogelijk contact met ons op via mail of telefoon. 

Indien het artikel in goede staat bij ons terugbezorgd is, storten wij het totaalbedrag (incl. de door u betaalde verzendkosten), terug op uw rekening. 

Wilt u slechts een gedeelte van uw bestelling terugzenden? Dan wordt het totaalbedrag min de in rekening gebrachte verzendkosten teruggestort op uw rekening. 

De kosten van het terugsturen van het pakket zijn voor uw rekening. 
U kunt artikelen retourneren naar: 
Schoonheidssalon e Fuente
Tichtset 10 
8493 RC Terherne