Ik ben Anneke

Het mooi maken van anderen heeft altijd mijn interesse gewekt. Als klein meisje was ik uren zoet met het mooi maken van mijn poppen. Na mijn middelbare schooltijd volgde ik een opleiding tot kapster en werkte ik ruim 12 jaar in verschillende kapsalons. In 2010 haalde ik mijn diploma schoonheidsspecialist en zegde ik mijn baan in de kapsalon op. In April 2011 werd een droom werkelijkheid en opende ik mijn eigen schoonheidssalon “Schoonheidssalon e Fuente” in Terherne. Een populair en gezellig watersportdorp aan het Sneekermeer in Friesland. Inmiddels zijn wij en daarbij ook de salon verhuisd naar een unieke plek in het buitengebied van het idyllische watersportdorp Goingarijp. Goingarijp is net als Terherne binnen een half uur te bereiken vanuit Akkrum,Joure Heerenveen, Sneek, Leeuwarden & tussenliggende dorpen. Ook zit Schoonheidssalon e Fuente aan open vaarwater nabij het Sneekermeer (en met eigen haventje) waardoor ook varend te bereiken.

Hoi, ik ben Anneke
In November 1978 geboren in Tijnje. Met mijn kennis als schoonheidsspecialiste jouw huid de beste verzorging geven in combinatie met natuurzuivere & biologische producten. Dat is mijn passie, geeft mij energie en maakt mij super enthousiast. Ik vind het belangrijk dat ik voor jou als klant naast huidverbeteren een moment kan creëren waarin ik je lekker in de watten kan leggen. Bij Schoonheidssalon e Fuente ervaar je dan ook een ontspannen sfeer, gezelligheid en een oase van rust. De keuze voor natuurzuivere & biologische producten heb ik bewust gemaakt, buiten dat deze producten beter zijn voor lichaam & huid zijn ze ook vriendelijk voor dier & milieu. Bij Schoonheidssalon e Fuente vind je de natuurzuivere producten van Botanical Beauty, Marlyse Blue, Loveli, HelemaalShea, Zao make-up & Bamboozy wattenschijfjes.

Ik verheug me erop om je te verwelkomen in mijn salon, voor een natuurzuivere behandeling naar jou wensen en huidconditie.

Tot snel bij Schoonheidssalon e Fuente!
Liefs Anneke