Hoi! ik ben Anneke

Mijn klanten helpen met een mooie en gezonde huid, betere gezondheid en balans tussen lichaam en geest is wat ik elke keer weer met veel liefde en passie doe.

De afgelopen jaren heb ik mooie opleidingen mogen volgen, waar ik waardevolle lessen uit heb geleerd. Hierdoor heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het geven van holistische en energetische behandelingen voor het totale lichaam. Ik geloof in holistische schoonheid en heb mijn behandelingen en producten hierop aangepast. 

De geest en het lichaam zijn simpelweg niet van elkaar te scheiden. Lichaam, emoties en gedachten werken met elkaar samen, en dit zie je onvermijdelijk allemaal terug aan jouw huid. Het is voor mij een uitdaging om het zelf herstellend vermogen van je lichaam, emoties en dus je huid door behandelingen op energetisch en holistisch niveau aan te zetten.

Ik heb na het behalen van mijn diploma mijn salon in 2011 opgezet in Terherne, een populair en gezellig watersportdorp aan het Sneekermeer in Friesland. Inmiddels is de salon nu gevestigd op een unieke plek in het mooie en rustgevende buitengebied van Goingarijp.

Ik nodig je van harte uit om een heerlijk moment van rust en ontspanning voor jezelf te beleven. Waar Yin & Yang de balans weer vinden, zodat je uitgerust, opgeladen en in je element de salon weer uit stapt.

Veel liefs, Anneke ♡