Lash Volume Lift

Hoe heerlijk is het om elke ochtend met een open blik op te staan? Te kunnen douchen, sporten & zwemmen zonder uitgelopen mascara, maar toch met volle wimpers? Dat kan!

Bij een Lash Volume Lift draait het allemaal om jouw eigen wimpers: door ze te liften & krullen, lijken ze veel langer & voller. Het resultaat blijft 6 tot mogelijk zelfs 8 weken zichtbaar! Het ultieme resultaat wordt bereikt indien je wimpers ook nog geverfd worden. Dit is dan ook bij de behandeling inbegrepen.

Een wimperlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Er wordt gebruik gemaakt van siliconen schildjes in plaats van oude traditionele klemmetjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Voordelen van een Lash Volume Lift:
Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar, je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken, wimperextensions worden overbodig, het geeft een natuurlijke uitstraling, het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers & je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen.

Tips & tricks
❥ De eerste 24 uur mogen je wimpers niet nat worden & kun je beter geen mascara gebruiken.
❥ Gebruik na de lift behandeling liever geen waterproof mascara, dit beïnvloedt het resultaat.
❥ Probeer niet op je ogen te slapen.
❥ Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt je een mooi resultaat en voorkom je dat de wimpers door elkaar gaan staan.
❥ Nu je er toch bent! Combineer de Lash Volume Lift met een huidbehandeling voor een stralend eindresultaat; kies dan voor de behandeling LET’S LOOK LUMINOUS TREATMENT of maak het plaatje compleet & combineer met het verven van de wenkbrauwen of een Henna Brow Treatmentツ

Nog even dit
Veiligheid staat bij Schoonheidssalon e Fuente voorop. Het is daarom niet mogelijk een Lash Volume Lift te ondergaan als je:
❥ Een infectie hebt van Zeis klieren (“een strontje”)
❥ Wimpers zijn uitgevallen als gevolg van alopecie of chemotherapie.
❥ Lijdt aan conjunctivitis
❥ Lijdt aan trichotillomanie
❥ Overgevoelig bent voor peroxide