Producten

Om uw huid in goede conditie te houden is het belangrijk om regelmatig een schoonheidsspecialiste te bezoeken.(eens in de zes tot acht weken) Ook is het aan te raden uw huid thuis ook te verzorgen met de producten die op uw huidtype of huidprobleem zijn afgestemd. Daarom zijn alle producten die ik in de salon tijdens de behandelingen gebruik ook voor thuis bij mij in de salon te verkrijgen of te bestellen via de webshop.  

Marlyse Blue

Marlyse Blue biedt de allerbeste natuurzuivere huidverzorging zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën.

Alle kenmerken op een rijtje:
* 100% natuur zuiver
* geen parabenen en siliconen
* geen PEG’s
* geen sulfaten en chemische toevoegingen
* glutenvrij
* vegetarisch
* dierproefvrij

Extenso

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtypetest volledige programma’s hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Alle kenmerken op een rijtje:
* kwalitatief hoogwaardig
* zorgvuldig geselecteerde ingredienten
* rijk aan natuurlijke werkstraffen en vitaminen
* geen overbodige geur- en kleurstoffen
* dierproefvrij
* milieuvriendelijke verpakking

Pupa

Pupa Milano is een Italiaans make-up merk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up is niet op dieren getest en bevatten daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De pupa make-up is speels van karakter, eigentijds en altijd op zoek naar vernieuwing. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten en bevatten zoals gezegd veel natuurlijke ingrediënten, zijn hypoallergeen en zijn niet op dieren getest. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. Kortom, pupa is make-up en huidverzorging met een topkwaliteit en aantrekkingskracht.

Cadeaubon
Bent u op zoek naar een gewaardeerd cadeau? Een cadeaubon is er voor elk bedrag en voor elke behandeling. De cadeaubon pak ik leuk voor u in, zodat uw cadeau leuk is om te geven en te krijgen.