Producten

If you can’t eat it, don’t put it on your skin

Weet jij welke ingrediënten er in jouw schoonheidsproducten zitten en wat ze voor je doen? 

Kun jij de moeilijk afbreekbare synthetische meuk onderscheiden van de natuurlijke onbewerkte ingrediënten?

Je hebt vast weleens op de achterkant van je producten gekeken en je afgevraagd wat die moeilijk uit te spreken ingrediënten nou eigenlijk betekenen. En dan staat er ook nog eens heel mooi ‘biologisch’ wat doet geloven dat het een natuurlijk product is. Schijn bedriegt, want cosmetica producenten kunnen dit soort claims al maken door een héél klein percentage aan natuurlijke ingrediënten toe te voegen. Dat is eigenlijk heel oneerlijk, want buiten dat 60% in jouw bloedbaan terechtkomt, wordt de rest dagelijks door het afvalwater meegevoerd (en in onze oceanen geloosd). Het is dus zeker wel van belang om goed onderscheid te kunnen maken tussen synthetische en natuurzuivere ingrediënten. Check daarom altijd de ingrediënten op de verpakking voordat je iets koopt!

In de salon werk ik uitsluitend met echte natuurzuivere, biologische & ecologische producten om samen het beste uit jou huid te halen! Want 60/70% van wat jij op je huid smeert komt regelrecht in je bloedbaan terecht, maak dus bewuste keuzes en denk goed na! In mijn salon vind je alles van huidverzorgingsproducten, douche producten, body producten, zon producten, make-up en nog veel meer. Vraag mij om meer informatie en/of kom langs in de salon ik adviseer je graag.

Bij mij vind je de volgende merken:

Botanical Beauty

Marlyse Blue

Loveli

HelemaalShea 

Zao make-up 

Bamboozy

Producten