Producten

Om je huid in goede conditie te houden is het belangrijk om regelmatig een schoonheidsspecialiste te bezoeken.(eens in de zes tot acht weken) Ook is het aan te raden je huid thuis ook te verzorgen met de producten die op jou huidtype of huidprobleem zijn afgestemd. Daarom zijn alle producten die ik in de salon tijdens de behandelingen gebruik ook voor thuis bij mij in de salon te verkrijgen of te bestellen via de webshop.

Botanical Beauty

100% NATUURZUIVER EN BIOLOGISCH

Wat je op je huid smeert, komt ook in je lichaam terecht. Maar liefst 60% ervan. Dagelijks krijg je ongemerkt rotzooi in je lichaam, omdat in de meeste verzorgingsproducten synthetische stoffen zitten. Kijk maar eens op onze lijst met foute stoffen en……schrik niet!

In onze natuurzuivere producten zitten geen chemische, synthetische stoffen. We werken enkel met natuurlijke ingrediënten, zoals lavendel, eucalyptus, argan en calendula. Alles van de beste kwaliteit én biologisch.

Je kunt namelijk een 100% zuivere amandelolie gebruiken, maar daar heb je niets aan als de amandelen bespoten zijn. Biologisch betekent vrij van gifstoffen en pesticiden. Daarin zijn wij als Nederlands merk uniek.

De plastic soep. Iedereen heeft er inmiddels van gehoord. Maar wat kunnen we eraan doen?

In ieder geval stoppen met het toevoegen van microplastics aan verzorgingsproducten. Zonder dat je het weet, spoel je dagelijks microplastics door de afvoer. Deze zitten vaak in producten als opvulmiddel.

Totaal onnodig vinden wij.

De organic skin care van Botanical Beauty is dan ook vrij van microplastics. Dat niet alleen: we kiezen ook voor milieuvriendelijke verpakkingen. Zo werken we veel met glazen flessen, kartonnen dozen en zelfs papieren plakband.

100% duurzame verpakkingen die aan al onze voorwaarden voldoen, bestaan helaas nog niet. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijven onze ecologische voetafdruk terugdringen. Elke dag weer.

MARLYSE BLUE

DE KRACHT VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als van buiten. Wij maken gebruik van de kracht van de natuur om deze natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te versterken. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverzorging en verbetering op basis van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen.

Marlyse Blue kiest er bewust voor om te werken met organisch geteelde ingrediënten. Onze producten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG’s en sulfaten, zijn gluten vrij en vegetarisch en worden niet getest op dieren. Geen schade voor huid en natuur.
De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.