Fruitzuur behandeling

Wat is een fruitzuur peeling?

Een fruitzuur peeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert de dode huidcellen versnelt af. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis zoals oppervlakkige acne littekentjes, huidverkleuringen en droogtelijntjes verminderd. In de diepere huidlagen papillaire dermis wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

In de salon werk ik met de fruitzuren Glycolzuur en Salicylzuur van Marlyse Blue. Met welk fruitzuur ik de behandeling uitvoer is afhankelijk van het huidprobleem en wordt vooraf besproken tijdens het intake gesprek.

Bij de volgende huidcondities is een kuur van 6 behandelingen aan te raden:

* Huidverkleuring, pigmentvlekken en
zwangerschapsmasker
* Oppervlakkige littekentjes
* Huidveroudering en/of verslapte huid
* Doffe, grauwe, sterk verhoornde huid
* Onzuivere huid met bijv. Acne, comedonen of milia

Veiligheid staat bij schoonheidssalon e Fuente voorop. Daarom is het helaas niet mogelijk een fruitzuur behandeling te ondergaan als je:

* rosacea hebt
* virale infecties hebt
* abnormale littekenvorming hebt
* zwanger bent of borstvoeding geeft
* psoriasis hebt
* open wondjes hebt
* kanker hebt of hebt gehad in de afgelopen 5 jaar
* een donkere huid hebt
* als je griep of koorts hebt
* Ook voer ik deze behandeling niet uit in de maanden mei tot en met september i.v.m. de extra gevoeligheid voor UV en verbranding.


Mocht je geen huidprobleem hebben en wil je je huid een flinke oppepper geven, dan kun je er voor kiezen om eenmalig de fruitzuurbehandeling te ervaren.

Prijs van een eenmalige behandeling:
Inc. intakegesprek: € 49,50

Kuurverband van 6 behandelingen: €295
Een pakket van 4 Marlyse Blue verzorgingsproducten ter waarde van €141,60 is een grote tip! Door het gebruik van de producten van Marlyse Blue versterk je het effect van het eindresultaat.