Fruitzuur behandeling

Wat is een fruitzuur peeling?

Een fruitzuur peeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert de dode huidcellen versnelt af. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis zoals oppervlakkige acne littekentjes, huidverkleuringen, droogtelijntjes verminderd. In de diepere huidlagen papillaire dermis wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

In de salon werk ik met de fruitzuren Glycolzuur en Salicylzuur van Marlyse Blue. Met welke fruitzuur ik de behandeling uitvoer is afhankelijk van het huidprobleem en wordt vooraf besproken tijdens het intake gesprek.

Bij de volgende huidcondities wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden:

* Huidverkleuring, pigmentvlekken en
zwangerschapsmasker
* Oppervlakkige littekentjes
* Huidveroudering en/of verslapte huid
* Doffe, grauwe, sterk verhoornde huid
* Onzuivere huid met bijv. Acne, comédienne of milia

Uw veiligheid staat bij schoonheidssalon e Fuente voorop. Daarom is het helaas niet mogelijk een fruitzuur behandeling te ondergaan als u:

* rosacea heeft
* virale infecties heeft
* abnormale littekenvorming heeft
* zwanger bent of borstvoeding geeft
* psoriasis heeft
* open wondjes heeft
* kanker heeft of heeft gehad in de afgelopen 5 jaar
* een donkere huid heeft
* als u griep of koorts heeft
* Ook voer ik deze behandeling niet uit in de maanden mei tot en met september i.v.m. de extra gevoeligheid voor UV en verbranding.


Mocht u geen huidprobleem hebben en wilt u uw huid een flinke oppepper geven, dan kunt u er voor kiezen om eenmalig de fruitzuurbehandeling te ervaren.

Prijs van een eenmalige behandeling:
Inc. intakegesprek: € 49,50

Kuurverband van 6 behandelingen: €295
Een pakket van 4 Marlyse Blue verzorgingsproducten ter waarde van €141,60 is een grote tip! Door het gebruik van de producten van Marlyse Blue versterkt u het effect van het eindresultaat.