Reset your skin winter treatment

Heeft je huid zonneschade opgelopen in de zomer en/of wil je jouw huid een flinke oppepper geven? Of heb je last van één van de volgende huidproblemen:

❥ Huidveroudering en/of verslapte huid
❥ Acne, comedonen & onzuivere huid
❥ Oppervlakkige littekentjes
❥ Milia (gerstekorrel)
❥ Schilferende huid
❥ Huidverkleuringen & hyperpigmentatie
❥ Zwangerschapsmasker
❥ Grauwe & strek verhoornde huid
❥ Futloze, droge, doffe, craquelé huid
❥ Vale huid (rokershuid)

Dan kan een fruitzuur behandeling of kuur uitkomst bieden!

Hoe werkt een fruitzuur peeling?
Alpha Hydroxy Acid (fruitzuur) is het actieve ingrediënt. Van alle AHA’s heeft glycolzuur (afkomstig van rietsuiker) de kleinste moleculairestructuur. Deze dringt diep door in de huid en zorgt voor cel-activiteit en celdeling. Door exfolatie zullen dode huidcellen versneld loskomen. De huid wordt op dieper niveau hersteld, gehydrateerd en verstevigd. Na de peeling kunnen werkzame stoffen beter worden opgenomen. Er zal een betere doorbloeding zijn en een nieuwe zachte huid tevoorschijn komen. Kortom, je huid zal er weer fris en egaal uitzien.

In de salon werk ik met de fruitzuur Glycolzuur (AHA) & Salicylzuur (BHA) van Marlyse Blue. Met welk fruitzuur ik de behandeling uitvoer is afhankelijk van het huidprobleem en wordt vooraf besproken tijdens het intake gesprek.

Wil je echt effectief resultaat boeken, dan raad ik je een kuur van 6 opbouwende behandelingen in combinatie met afgestemde thuisproducten aan. (In de salon verkrijgbaar)

Kijk onder behandelingen naar de inhoud van de behandeling. Vanwege de hoge zonkracht in de zomermaanden, en daardoor een grotere kans op contra-indicaties, is deze behandeling alleen in de maanden SEPTEMBER TOT APRIL te boeken.